Alle nieuws juli 2011
30 juli 2011

30 juli 2011.

Nieuweling Frank Vermue pakt gele trui in Mayo Tour

De wielervereniging Theo Middelkamp rijdt momenteel met 5 nieuwelingen en 2 jeugdrenners de Mayo tour in Ierland. In de wedstrijd voor nieuwelingen wist Frank Vermue in de goeie ontsnapping te zitten. Samen met 2 andere renners wist hij een maximale voorsprong van 50 seconden te nemen. Op het einde van de rit reed Frank Vermue weg bij zijn medevluchters. Hij finishte met enkele seconden voorsprong op zijn vluchtgezellen. Het peloton finishte op 44 seconden.Ploegmaats Davy Gunst en Bart Jan de Vink en Menno Rietveld werden in de sprint van het peloton respectievelijk 5e , 6e en 14e. Roel Koens finishte op 8 minuten als 57e.

De jeugdrenners Denise Gunst en Wouter de Vink finishten in de sprint van een uitgedund peloton als 3e en 5e.
Bron:M Gunst
27 juli 2011.

Davy Gunst wint de 8 van Chaam voor Nieuwelingen.De nieuwelingen van Theo Middelkamp waren vandaag aan de start in de Acht van Chaam. Vanuit de start werd er hard gereden. Iets voor half course ontsnapte Bart Jan de Vink namens Theo Middelkamp, samen met Sam Oomen.Ze reden naar een maximale voorsprong van 25 seconden, maar het peloton bleef de vluchters binnen bereik houden.Het peloton greep de vluchters op 3 ronden voor het einde. In de laatste ronden waren er nog veel demarages om de eindsprint te ontlopen. Dit lukte Davy Gunst met een beslissende jump in de laatste bocht voor de finish. Het betekende de zesde overwinnig voor Davy Gunst een één maand tijd.
Frank Vermue werd 6e en Bart Jan de Vink 7e.
Bron: Marcel Gunst.

24 juli 2011.

Davy Gunst en Bart Jan de Vink op het podium in Herzele.
Davy Gunst en Bart jan De Vink stonden vandaag, 24 juli 2011, in Herzele aan de start, deze course werd verreden als afwachtingswedstrijd voor de ronde van Vlaanderen voor Junioren.
Bart Jan de Vink?sprong al in de eerste ronde uit het peloton weg en pakte 25 sec.voorsprong, maar er kwam geen versterking vanuit het peloton. Dus liet hij zich wijselijk weer inlopen door het peloton. Door het hoge tempo in het peloton en de stevige wind duurden vluchtpogingen maar kort. In de laatste ronde ontsnapten 2 renners uit het peloton. Davy Gunst zag het gevaar en sprong er naar toe,bij het opdraaien van de laatste rechte lijn kwam Bart Jan de Vink nog bijna aansluiten . Davy Gunst had de sprint al ingezet op de licht oplopende aankomst en werd voor de 2e maal dit weekend winnaar. Bart Jan de Vink raapte in een sterke eindsprint de rest nog op en werd knap 2e.
Bron: M Gunst

18 juli 2011.

Shirin van Anrooij en Jurgen Mesu op podium in Philippine.
Zaterdag heeft de jeugd van ZRTC Theo Middelkamp deelgenomen aan de jeugdronde van Philippine. In alle categorieën stond er een jeugdrenner aan de start.

Shirin van Anrooij sprintte in categorie 1 naar de 2e plaats, Lisanne de Munnik kwam op de 7e plaats over de streep gevolgd door Floris Kristalijn op de 8e plaats. Twan Schrier passeerde de meet op de 10e plaats, Luc van Cadsand als 15e en Veerle Timmermans als 17e.
In categorie 2 kwam Jurgen Mesu als 2eover de meet en mocht plaatsnemen op het podium, Mike Deutekom is 6e geworden en Joran Wiskerke 8e.
Daphne Mesu streed met Tristan Timmermans voor de 7e en 8e plaats in categorie 3, Hidde Grijdanus reed zijn allereerste wedstrijd en werd knap 11e.
In categorie 4 reed Tim van Dijke naar de 6e plaats, Mick van Dijke is 10e geplaatst, Lars Steenbakker als 18e en Jarmo Visser op de 20e plaats.
Timo de Jong sprintte in categorie 5 naar de 10e plaats, Claudia Jongerius kwam ondanks haar val knap als 14e over streep en Nick de Munnik op de 23e plek.
Nick Janssen kwam in categorie 6 op de 14e plaats in de massasprint over de finishlijn en Sven van Nieuwkerk op de 23e plaats. Denise Gunst reed in categorie 7 naar een 9e plaats, Franklin van Anrooij passeerde op de 15e plaats de meet.

Ondanks het slechte weer hebben de jeugdrenners een goede prestatie neergezet.
Bron: Patricia de Jong

10 juli 2011.

Davy Gunst wint in Pittem.
Nieuweling Davy Gunst pakte gisteren, 9 juli 2011, in het West Vlaamse Pittem de overwinning.
Samen met 58 andere deelnemers ging hij de start. In een levendige wedstrijd werd er vanuit de start hard gecoursed. Op het 4 kilometer lange parcourse met veel wind, reed hij iets voor half wedstrijd met 2 renners weg uit het peloton, een perfecte samenwerking zorgde er voor dat ze uit de greep van 7 achtervolgers bleven.
In de sprint die licht omhoog?liep wist Davy Gunst zijn snelle benen te tonen en de overwinning mee naar Yerseke te nemen.
Bron: Marcel Gunst

4 juli 2011.

Jurgen Mesu 4e in Kaatsheuvel
Tijdens de 29e kermisronde van Kaatsheuvel hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp in diverse categorieën gestreden voor hun plaats in de wedstrijd. In alle categorieën stonden er veel meer deelnemers aan de start dan normaal gesproken.
In categorie 1 was er voor Lisanne de Munnik een 16e plaats. Hier stonden 21 renners en rensters aan het vertrek.
Jurgen Mesu sprintte in een strijd om de 3e plaats met de Nederlandse Kampioen in categorie 2 en verloor nipt, met een mooie 4e plaats als resultaat. Mike Deutekom sprintte in het peloton naar de 12e plaats, Flavio Moretti passeerde de meet op de 29e plek. Deze categorie startte met 31 renners.
In categorie 3 stonden 42 renners aan de start en reed Tristan Timmermans naar de 15e plaats, en kwam Daphne Mesu als 25e over de finish.
Lars Steen bakker kwam in categorie 4 als 49e over de streep, ook hier stonden maar liefst 55 renners aan het vertrek.
In categorie 5 waren er 2 renners weggereden, en was er een massasprint met wel 30 renners, Claudia Jongerius sprintte naar de 18e plaats, Timo de Jong werd in die sprint 24e, Nick de Munnik kwam op de 48e plaats over de streep. Ook hier kwamen er 52 renners aan de start.
In categorie 6 reed Ralph Traas zijn 3e wedstrijd van dit seizoen en kwam als 44e over de meet. Categorie 6 startte met 49 renners.
Denise Gunst reed met dispensatie een categorie hoger en is als 14e over de streep gekomen in categorie 7. In deze categorie reden 36 renners mee.
Bron: Patricia de Jong.