Alle nieuws mei 2011
30 mei 2011

29 mei 2011.

Shirin van Anrooij wint in Valkenburg

Zaterdag 28 mei 2011tijdens het klimcriterium in Valkenburg reed de jeugdrenster van ZRTC Theo Middelkamp in categorie 1 naar de 1e plaats, tevens wist zij beslag te leggen op de klimmerstroffee.
Tristan Timmermans sprintte met 3 renners voor de 2e plaats en werd knap 4e in categorie 3.
Tijdens het Wielerfestijn in ’s Heer Arendskerke hebben de jeugdrenners in alle categorieën voor een goede promotie van de wielersport gezorgd.
Floris Kristalijn won in categorie 1 voor Lisanne de Munnik op de 2e plaats, Twan Schrier op de 3e plaats en Luc van Cadsand op de 4e plek.
In categorie 2 ging de zege naar Jurgen Mesu, Mike Deutekom werd 2e en Joran Wiskerke 3e.
Jarmo Visser reed in categorie 4 naar de overwinning, Lars Steenbakker is 3e geworden, Pepijn Hillemans 4e en Robin Talen 5e.
In categorie 5 ging de zege naar Timo de Jong gevolgd door Nick de Munnik op de 2e plaats.
Nick Janssen is in categorie 6 als 1e over de streep gekomen, Sven van Nieuwkerk werd 2e en Ralf Traas 3e.
Zondag 29 mei 2011 reden er nog 2 jeugdrenners het Hans Buijsman Toernooi in Rotterdam.
Joran Wiskerke is in categorie 2 als 16e over de streep gekomen.
Jarmo Visser reed in categorie 4 naar een mooie 15e plaats, na heel de wedstrijd in de kopgroep meegereden te hebben.
Bron: Patricia de Jong

25 mei 2011.

Woensdag 25 mei 2011 zijn in Prinsenbeek de Districtskampioenschappen Tijdrijden gehouden. Voor ZRTC Theo Middelkamp mooie uitslagen.
Bij de Elite Vrouwen/Beloften eindigde Esmee Janssen als 7e.
Bij de Elite wist Huub van Noorden een 5e plaats te behalen.
Arnaud val Leest en Arjan Klaasse eindigden respectievelijk op een 4e en 7e plek bij de Amateurs.
In de Sportklasse bewees ons oud lid, Franklin Klaasse, dat hij tijdenrijden niet is verleerd. Hij veroverde goud met ruime voorsprong op nummer 2.

De verschillende podia:

Bij de Nieuweling-meisjes werd Simone Cornelissen 1e en Districtskampioene. Lindy van Anrooy eindigde als 2e.
Jamie de Jong nam ook deel en wist beslag te leggen op de 6e plaats.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuweling-Meisjes.

Het podium bij de Nieuwelingen bestond uit: 1. Matthieu van de Poel; 2. Nino Honigh en 3. Davy Gunst. Frank Vermue eindigde als 5e. Menno Rietveld 25e en Roel Koens 32e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwelingen

 

Voor Marco Minnaard was er zilver in de categorie Beloften, Michiel Jumelet eindigde als 9e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beloften

23 mei 2011

Jeugd ZRTC Theo Middelkamp wielrennen in Dordrecht en Spijkenisse.
Shirin van Anrooij reed naar een 4e plaats in het Marion Gödde Meisjes toernooi in Dordrecht.Net als Lisanne de Munnik die als 12e over de streep kwam reden ze deze wedstrijd in de leeftijdsgroep waarbij ze ook het NK rijden.
Zoë Mulder reed in categorie 3 naar een mooie 12e plaats.
In Dordrecht stonden alleen meisjes aan de start.
Maurits de Waal, uitkomend in categorie 7, heeft zaterdag in de afwachtingswedstrijd van de Zuid-Hollandse Eilanden Tour een 7e plaats gereden. Hij won de sprint van een achtervolgende groep.
Komend weekend 28 mei starten de jeugdrenners in het Wielerfeest in ’s Heer Arendskerke. Start is om 14:00 uur. Ook is er een wedstrijd in Wijk en Aalburg.
Bron: Patricia de Jong.

16 mei 2011

Nick Janssen sprint naar zege in Stampersgat
Tijdens het 53ste Rijk Zwaan Criterium van Stampersgat stond de jeugd van ZRTC Theo Middelkamp met 24 jeugdrenners in diverse categorieën aan de start.
In categorie 1 was Shirin van Anrooij met een andere renster weggereden en besliste de sprint, Shirin werd hierin 2e, Floris Kristalijn kwam in de achtervolgende groep als 6e over de streep en Lisanne de Munnik finishte op de 9e plaats gevolgd door Twan Schrier op nummer 10.
Jurgen Mesu sprintte in categorie 2 ook naar het podium en werd 3e, Mike Deutekom 4e, Joran Wiskerke kwam als 8e over de streep en Flavio Moretti werd als 10 geklasseerd.
Daphne Mesu sprintte naar de 5e plaats in categorie 3, Tristan Timmermans is 9e geworden en Zoë Mulder 12e.
In categorie 4 besliste ook een sprint de uitslag met voor Tim van Dijke een 7e plaats, Mick werd gehinderd in de sprint en werd 15e, Jarmo Visser 19e en Lars Steenbakker 20e.
Timo de Jong sprintte in categorie 5 naar de 5e plaats met in zijn wiel Claudia Jongerius die 6e werd, Nick de Munnik 21e.
Nick Janssen reed naar de 1e plaats in categorie 6 door de sprint van het denderende peloton te winnen, Sven van Nieuwkerk kwam als 14e over de streep en Vince Geijs op de 17e plaats.
In categorie 7 waren 2 renners weggereden en sprintte het peloton vanaf plaats 3, Erik Boer werd hierin 4e en Denise Gunst 5e. Franklin van Anrooij passeerde op de 14e plaats de meet.
Bron: Patricia de Jong

9 mei 2011.

Zaterdag 7 mei 2011 In de Ronde van Yerseke bij de Junioren een overwinning voor Thijs de Lange en bij de Nieuwelingen was Frank Vermue de eindwinnaar.
Jeugd ZRTC Theo Middelkamp sterk in Hoogerheide.
Tijdens de 7e Sirocco Jeugdronde van Hoogerheide heeft de jeugd onder warme omstandigheden een goede prestatie neergezet. Dit was wederom een District Selectie Wedstrijd, waarbij punten te behalen zijn om je te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap op 12 juni in Den Haag. Volgende week in Stampersgat is de laatste DSW. Daarna is bekend welke renners uit het district naar het NK mogen.
In categorie 1 reed Floris Kristalijn naar de 12e plaats, Lisanne de Munnik volgde op de 16e plaats en Twan Schrier is 17e geworden.
In categorie 2 heeft Jurgen Mesu het podium beklommen door als 3e over de streep te komen. Mike Deutekom is 7e geëindigd. Flavio Moreti is 20e geworden en Joran Wiskerke is door pech op de 21e plaats gefinisht.
Tristan Timmermans kwam in categorie 3 als 11e over de streep, Zoë Mulder was 20e, gevolgd door Daphne Mesu op de 21e plaats.
Mick van Dijke reed in categorie 4 naar de 7e plaats, gevolgd door Tim van Dijke op de 9e stek. Jarmo Visser nam plaats op de 23e plek. Lars Steenbakker, Pepijn Hillemans en Maik Matthijssen zijn ook in deze categorie gefinisht.
In categorie 5 besliste een sprint met 14 renners, Timo de Jong is daarin 4e geworden, Claudia Jongerius sprintte naar de 7e plaats. Nick de Munnik is als 27 de finish gepasseerd.
In categorie 6 kwam Vince Geijs op de 30e plaats over de streep. Sven van Nieuwkerk en Nick Janssen hebben de wedstrijd ook uitgereden.
Categorie 7 besliste een sprint met 7 renners de uitslag, Maurits de Waal nam de 7e plaats, Denise Gunst is 11e geworden en Erik Boer daarachter.
Zondag 15 mei start de wedstrijd in Stampersgat om 9:30 met categorie 1 t/m 7, tevens rijden daar de ID renners, nieuwelingen , junioren, nieuwelingen meisjes en junioren vrouwen.
Bron : Patricia de Jong

2 mei 2011.

Dubbelslag voor Shirin van Anrooij
Zaterdag pakte Shirin van Anrooij tijdens de Jeugdronde van Breda solo de zege in categorie 1, Floris Kristalijn kwam als 6e over de streep, Twan Schrier reed naar de 7e plaats en Lisanne de Munnik naar de 9e plaats, Luc van Cadsand is 13e geëindigd.
Joran Wiskerke finishte in categorie 2 als 12e.
In categorie 3 is Tristan Timmermans 10e geworden, gevolgd door Zoë Mulder op de 12e plaats.
Mick en Tim van Dijke reden naar de 7e en 8e plaats in categorie 4. Jarmo Visser is als 20e aangekomen en Lars Steenbakker op de 24e plaats.
Claudia Jongerius kwam op het podium in categorie 5 door de 3e plaats te pakken, Timo de Jong werd 8e, Nick de Munnik is 32e geworden.
Nick Janssen kwam in categorie 6 als 6e over de streep in de kopgroep, in diezelfde groep is Vince Geijs als 16e de meet gepasseerd.
In categorie 7 een 5e plaats voor Maurits de Waal, Erik Boer 6e en Denise Gunst 7e.
Op zondag reed Shirin van Anrooij ook solo naar de zege in de ronde van Netersel. Twan Schrier is daar 12e over de streep gekomen.
Zondag 8 mei start de jeugd in Hoogerheide voor de 7e Sirocco Jeugdronde. Categorie 1 start om 10:30 uur.

Maurits de Waal pakt zege in Koewacht
Na afloop van de Wim Hendriks Trofee, 23 april 2011, voor nieuwelingen is er een wedstrijd verreden voor categorie 5,6 en 7.
In categorie 7 pakte Maurits de Waal de zege, hij was met 2 renners weggereden en won de sprint.
Timo de Jong sprintte in categorie 5 naar de 2e plaats, Wesley Mol werd 10e en Nick de Munnik 14e.
?In categorie 6 sprintte Nick Janssen naar de 2e plaats. Sven van Nieuwkerk kwam als 4e plaats uit de sprint en Vince Geijs 10e.
Paasmaandag was er een wedstrijd voor de jeugd in Eijsden, waar een kasseienstrook in zit en ook een beklimming.
Tristan Timmermans reed in categorie 3 naar de 12e plaats.
Zaterdag 30 april is de volgende District Selectie Wedstrijd in Breda, categorie start om 11 uur op de wielerbaan van de Wielervereniging Breda.
Foto's zijn te vinden op: www.timodejong.eu, timo's fotopagina.