Alle nieuws april 2011
30 april 2011

18 april 2011.

Afgelopen woensdag, 13 april 2011,werd er tijdens de Brabantse Pijl een afwachtingswedstrijd voor nieuwelingenmeisjes verreden over 46 km. Hierbij moest de zware klim van de Schavei 13 maal beklommen worden. Lindy maakte deel uit van de kopgroep maar viel hier door materiaalpech uit weg en kwam daardoor in een achtervolgende groep met hierin Jamie terecht. Lindy behaalde de 8e plaats gevolgd door Jamie op de 9e plaats.

Oud-Gastel, 17 april 2011.

Afgelopen zondag reden Lindy en Jamie de ronde van Oud-Gastel, een criterium over 45 km. Hierin moest een massasprint van een 50-tal rensters de beslissing brengen.
Lindy reed hierin naar de 13e plaats direkt gevolgd door Jamie op de 14e plaats.
Bron: Mariëtta van Anrooy-Zoetewey

17 april 2011.

Davy Gunst en Frank Vermue stonden vandaag, 17 april 2011, namens Wielervereniging Theo Middelkampaan de start in Oud- Gastel. Frank Vermue koos al vroeg in de wedstrijd de aanval met een medevluchter, maar na enkele ronden weer terug gepakt door het peloton. Hierna kozen 7 renners de aanval en zij werden niet meer terug gezien, hierbij Davy Gunst.
Enkele ronden voor het einde begon een spervuur van aanvallen, maar geen definitieve afscheiding.
De wedstrijd werd beslist in een sprint met 7?koplopers, hierin wist Koen van Baardewijk het te halen voor Davy Gunst die 2e werd. Frank Vermue wist op het eind nog weg te rijden uit het peloton en werd 11e.
Bron: Marcel Gunst

Jeugd ZRTC Theo Middelkamp sterk in Oosterhout.
Tijdens de jeugdronde van Oosterhout, een District Selectie Wedstrijd waarbij punten behaald kunnen worden om geplaatst te worden voor het NK ?heeft de jeugd van ZRTC Theo Middelkamp een goede prestatie neergezet.
?Shirin van Anrooij pakte de zege in categorie 1 door alleen weg te rijden. Lisanne de Munnik sprintte naar de 5e plaats, Floris Kristalijn7e en Twan Schrier 8e.
Jurgen Mesu sprintte in categorie 2 naar de 2e plaats, Joran Wiskerke 7e.
In categorie 3 ook een sprint met voor Tristan Timmermans de 5e plaats en Daphne Mesu op de 8e plek.
In categorie 4 eveneens een sprint Tim van Dijke 4e gevolgd door Mick van Dijke 7e. Lars Steenbakker is op de 16e plaats over de finish gefietst.
Timo de Jong sprintte in categorie 5 naar de 5e plaats, Claudia Jongerius kwam als 13e en Nick de Munnik als 18e over de meet.
Denise Gunst sprintte ook naar de 5e plaats in categorie 6 en Nick Janssen 7e en Sven van Nieuwkerk 15e in deze sprint.
In categorie 7 ook een beslissende sprint met voor Erik Boer een 2e plaats en Maurits de Waal een 6e plaats.

Zaterdag reed Maurits de Waal ook de jeugdronde van Spijkenisse met een 5e plaats in de sprint van categorie7 met een groep van 7 renners.
Bron: Patricia de Jong

15 april 2011.

Woensdag 13 april 2011 zijn tijdens de training de podiumplaatsen van de Districts Kampioenschap gehuldigd en ook de podiumplaatsen van het NK Veldrijden.

vlnr Mike Deutekom 3e DK, Jurgen Mesu 2e DK, Erik Boer 2e DK, Tim van Dijke 3e DK, Lisanne de Munnik 3e DK, Shirin van Anrooij 1e DK en 3e NK, Denise Gunst 3e NK.
Bron: Patricia de Jong.

10 april 2011.

Shirin van Anrooij solo naar Zege en Districtskampioenschap
Zaterdag hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp gestreden op het 3 kilometer lange parkoers in Nieuwdorp.
Shirin van Anrooij reed solo naar de zege in categorie 1 en pakte daarmee ook het districtskampioenschap. Lisanne de Munnik 6e, Twan Schrier 8e en Luc van Cadsand 11e, Floris Kristalijn moest door pech opgeven.
Jurgen Mesu sprint in categorie 2 naar de 2e plaats gevolgd door Mike Deutekom 4e, Joran Wiskerke 10e en Flavio Moretti 11e.
Tristan Timmermans in categorie 3 10e, Daphne Mesu 11e en Zoë Mulder is helaas gevallen.
Tim van Dijke sprint in categorie 4 naar de 4e plaats, Mick van Dijke 5e, Lars Steenbakker 18e, Jarmo Visser 19e, Koen Reijnhoud 20e, Pepijn Hillemans 23e en Maik Mathijsen 29e.
Claudia Jongerius sprint in categorie 5 naar de 3e plaats, Timo de Jong 8e, Joppe de Vries 14e, Nick de Munnik 25e en Floris van der Laar 27e.
In categorie 6 eveneens een sprint Denise Gunst 7e, Nick Janssen 10e, Sven van Nieuwkerk 19e en Didi de Vries 27e.
In categorie 7 Erik Boer 4e, Franklin van Anrooij 11e, Maurits de Waal 12e en Sjoerd Plettenberg 14e.

Uitslag Districtskampioenschap Nieuwdorp

Cat 1 Shirin van Anrooij (Kapelle) 1, Lisanne de Munnik(Kapelle) 3, Twan Schrier (Waarde) 5.
Cat 2 Jurgen Mesu (Middelburg) 2 , Mike Deutekom (Goes) 3
Cat 3 Tristan Timmermans (Yerseke) 9 Daphne Mesu (Middelburg) 10
Cat 4Tim van Dijke (Wissenkerke) 3, Mick van Dijke (Wissenkerke) 4
Cat 5 Claudia Jongerius (Burg Haamstede) 3e, Timo de Jong (Goes) 5e
Cat 6 Denise Gunst (Yerseke) 4, Nick Janssen (Borselle) 5
Cat 7 Erik Boer (Wolphaartsdijk) 2, Franklin van Anrooij (Kapelle)7, Maurits de Waal (Kloetinge) 8

 

Bron: Patricia de Jong

3 april 2011.

Jeugd ZRTC Theo Middelkamp wederom op het podium
Tijdens de 25e jeugdronde van Piershil reed zaterdag Timo de Jong in categorie 5 naar een 6e plaats.
Hij reed in een kopgroep van zes renners waarvan een renner alleen wegreed. Hierna volgde de sprint.
In categorie 7 reed Maurits de Waal ook naar de 6e plaats hij won de sprint van een achtervolgende groep, er waren vijf renners weg.
Zondag is in Steenbergen de eerste District Selectie Wedstrijd gereden. De jeugd van ZRTC Theo Middelkamp stond daar met veel renners aan de start.
Shirin van Anrooij rijdt in categorie 1 naar een 2e plaats, ze was samen met de winnaar weggereden, Floris Kristalijn finisht op de 9e plaats gevolgd door Twan Schrier als 10e en Lisanne de Munnik als 13e.
In categorie 2 kwam een sprint met een kopgroep van negen renners, Jurgen Mesu sprintte naar de 3e plaats en Mike Deutekom naar de 6e plaats.
In categorie 3 streed Tristan Timmermans voor de 9e plaats en is Zoë Mulder als 12e de streep gepasseerd.
Categorie 4 werd beslist met een massasprint, Tim van Dijke kwam als 4e over de meet, Mick van Dijke 5e, Jarmo Visser als 20e. Maik Mathijse finishte op de 27e plek. ?Pepijn Hillemans is helaas gevallen door een lekke band in zijn eerste wedstrijd.
In categorie 5 reed Timo de Jong naar de 2e plek, hij was samen met de winnaar weggereden. Claudia Jongerius sprintte naar de 7e plaats en Nick de Munnik finishte op de 21e plaats.
In categorie 6 een massasprint, Denise Gunst is als 6e de streep gepasseerd en Nick Janssen sprintte naar de 12e plek. In een achtervolgende groep finishten Sven van Nieuwkerk en Vince Geijs.
Erik Boer sprintte in categorie 7 naar de 4e plaats, Maurits de Waal kwam in de sprint als 6e over de meet. Sjoerd Plettenberg is 21e geworden.
Zaterdag 9 april is de jeugdronde van Nieuwdorp, dit is tevens het District Kampioenschap.
Bron: Patricia de Jong