Alle nieuws maart 2011
31 maart 2011

29 maart 2011.

Omloop Kleine Hein:

Zaterdag 25 maart 2011 reden de nieuwelingen en juniordames?gezamenlijk in de omloop kleine Hein in Emmen, een klassieker over 70 km. Ze zaten
alledrie in de grote groep die op de finish af kwam. Hierbij was er een 19e plaats voor Jamie de Jong. Lindy van Anrooij behaalde de 21e plaats nadat zij eerst nog 6 km. alleen op kop gereden had en Marquerite kwam als 31e over de finish.

Ronde van Huijbergen:

Zondag 26 maart 2011 reden de nieuwelingendames mee in de ronde van Huijbergen waarbij ze alledrie constant attent van voren meereden. In de eindsprint
was er een keurige 4e plaats voor Simone, 7e plaats voor?Jamie en een 8e plaats voor Lindy. Wederom werd deze wedstrijd tegelijk met de juniordames verreden.
Bron: Mariëtte van Anrooy-Zoetewei

20 maart 2011.

Na een ongelukkige val in Strijen, succes voor Lindy van Anrooy. In de Meeus Race in Lierop,zondag 20 maart 2011, sprintte zij in de kopgroep naar een 12e plaats.
Zaterdag 19 maart 2011 is de 10e Omloop voor Strijen, een wedstrijd voor de vrouwen, verreden.
Voor de vrouwen van ZRTC Theo Middelkamp een eerste kennismaking dit jaar met het grote werk.
Bij de Nieuwelingen vrouwen werd Simone Cornelisse 19e, Jamie de Jong 21e en Lindy van Anrooy moest na een val helaas de wedstrijd verlaten.
Bij de Junior Vrouwen finishte Marquerite de Neve als 47e en bij de Elite/Belofte Vrouwen eindigde Esmee Jansen als 101e.Alle dames veel succes verder.
Zondag 20 maart 2011 is de GP Guide Reybroek verreden. Rens Pyfferoen eindigde als 22e.

Jeugd ZRTC Theo Middelkamp sprint naar podium in Dordrecht

Tijdens de finale wedstrijd van de voorjaarscompetitie hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp sterk gereden met vier podiumplaatsen welke allemaal in een sprint beslist zijn. Tevens is het algemeen klassement opgemaakt over 3 wedstrijden.
Shirin van Anrooij sprintte categorie 1 naar de zege, Twan Schrier finisht op de 13e plaats, Lisanne de Munnik op de 10e plaats en Veerle Timmermans op de 24e plaats. In het algemeen klassement eindigt Twan als 11e, Lisanne als 13e en Veerle als 21e.
In categorie 2 sprintte Jurgen Mesu naar de 3e plaats gevolgd door Mike Deutekom op de 6e plek, Jurgen is 5e in het algemeen klassement geworden en Mike 7e.
Tristan Timmerman reed in categorie 3 naar een 17e plaats en Zoë Mulder naar een 26 plaats. Tristan eindigt in het algemeen klassement op een 11e plaats en Zoë 16e.
In categorie 4 besliste eveneens een sprint de uitslag met voor Tim van Dijke een 2e plaats en Mick van Dijke op de 7e plaats, Jarmo Visser finisht op de 26 plaats gevolgd door Maik Mathijse op de 35e plek. Algemeen klassement Tim 4e, Mick 6e, Jarmo 28e en Maik 34e.
In categorie 5 ook een massasprint met voor Timo de Jong een 4e plaats en Nick de Munnik op de 30e plaats. Algemeen klassement Timo 3e en Nick 27e.
In categorie 6 sprint Nick Janssen naar de 2e plaats en Denise Gunst naar de 4e plek. Nick wordt 6e in het algemeen klassement.
Maurits de Waal sprint in categorie 7 naar een 6e plaats, Erik Boer finisht op een 25e plaats. In het algemeen klassement is Erik 11e geworden en Maurits 22e.
In het ploegenklassement eindigt Middelkamp op een mooie 5e plaats.
Bron: Patricia de Jong

Shirin van Anrooij, Denise Gunst en Jurgen Mesu op podium in St. Willebrord .

Tijdens de afwachtingswedstrijd van de Dorpenomloop van Rucphen heeft de jeugd van ZRTC Theo Middelkamp wederom podium gereden.
In categorie 1 reed Shirin van Anrooij vanaf de start weg en won zo overtuigend, Floris Kristalijn werd 6e, Lisanne de Munnik 7e en Twan Schrier 8e.
In categorie 2 kwam Jurgen Mesu in de sprint als 3e over de streep. Joran Wiskerke 9e.
In categorie 3 is Daphne Mesu onfortuinlijk ten val gekomen op haar hoofd, een zware hersenschudding en een nachtje observatie in het ziekenhuis als gevolg.
In categorie 4 is Jarmo Visser als 23e over de streep gekomen, Maik Mathijse werd 27e.
In categorie 5 sprintte Timo de Jong naar een 7e plaats met een groep van 16 renners, in diezelfde groep reed Claudia Jongerius naar de 12e plaats. Nick de Munnik finishte als 23e.
Bron: Patricia de Jong

13 maart 2011.

In categorie 6 was het ook een sprint met een groep van zestien renners en sprintte Denise Gunst( Yerseke) naar de 2e plaats. Vince Geijs reed zijn allereerste wegwedstrijd in een achtervolgende groep naar een 17e plaats, Sven van Nieuwkerk finishte ook in deze achtervolgende groep.
Voorjaarscompetitie in Rijswijk.
Tijdens de derde wedstrijd van de voorjaarscompetitie in Rijswijk reden ook jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp.
In categorie 1 reed Veerle Timmermans naar een 15e plaats.
In categorie 2 kwam Mike Deutekom als 8e over de streep, hij reed in een kopgroep met twaalf renners.
In categorie 3 finishte Zoë Mulder en Tristan Timmermans in het peloton en werden respectievelijk 7e en 8e.
Zondag 20 maart is de finale van de voorjaarscompetitie in Dordrecht, categorie 1 start om 11:00 uur.
Bron: Patricia de Jong

6 maart 2011.

Jeugd ZRTC Theo Middelkamp op dreef

Tijdens de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie in Spijkenisse hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp weer hard gefietst. Ook werd er voor de eerste keer met een transponder gereden zodat er sneller een uitslag bekend is.
In categorie 1 finishte Twan Schrier als 13e gevolgd door Lisanne de Munnik op een 14e plaats.
In categorie 2 kwam Jurgen Mesu als 6e over de meet en Mike Deutekom als 8e.
Zoë Mulder finishte in categorie 3 op de 12e plaats.
De kopgroep in categorie 4 bestond uit Tim en Mick van Dijke zij kwamen als 6e en 10e over de finishlijn. Jarmo Visser werkte zich naar een 22e plaats en Maik Mathijse passeerde de meet als 34e.
In categorie 5 sprintte Timo de Jong naar de 6e plaats, in achtervolging op twee renners die weg waren. Nick de Munnik werd 27e.
In categorie 6 kwam Nick Janssen als 5e over de meet in de sprint met een grote groep, er waren 3 renners weggereden.
Erik Boer eindigde in categorie 7 op een 6e plaats.
Volgende week staat de derde wedstrijd op het programma in Rijswijk, en is er tevens een interclubwedstrijd in St. Willibrord.
Bron: Patricia de Jong