Alle nieuws van september 2011.
29 september 2011

29 september 2011

Alle uitslagen tot en met 28 september 2011 bijgewerkt.

De foto's van de laatste training van de jeugd staan op de site van Timo de Jong. Zijn moeder, Patricia heeft haar best gedaan om mooie foto's te maken,maar helaas zijn sommige minder mooi door een verkeerde instelling van de camera.

26 september 2011

Vanaf dit jaar is het mogelijk om elektronisch in te schrijven voor wedstrijden van de Zeeuwse ATB competitie.

Elektronisch inschrijven gaat eenvoudig door het inschrijfformulier te openen en in te vullen op http://fd8.formdesk.com/tmz/atb  en daarna op verzenden te drukken. Het is mogelijk om voor meerdere wedstrijden tegelijk in te schrijven. Na inschrijving krijgt men een inschrijf bevestiging met barcode. Print dit document uit en neem het mee naar de inschrijving zodat via een barcode lezer de inschrijving zeer snel verloopt zonder dat men nog iets moet invullen.

Voordelen voor de deelnemers zijn:
Sneller inschrijven.
Als een wedstrijd wordt afgelast of bij andere bijzonderheden krijgt men bericht.
Voor de A en B categorie wordt het chip nummer automatisch aan de betreffende renner gekoppeld. 

Voor organisaties is het belangrijk om te weten hoeveel en welke deelnemers naar hun wedstrijd komen en inschrijvingen kunnen vlotter verlopen.
Aan elektronisch inschrijven zijn geen kosten verbonden. Elektronisch inschrijven is niet verplicht maar het is gemakkelijker bij de wedstrijd, zowel voor de deelnemers als voor de organisatie.

 

25 september 2011

Mike Deutekom sprint naar 13e plaats.

Tijdens de Ronde van de Uithof heeft Mike , jeugdrenner van ZRTC Theo Middelkamp in categorie 2 de gehele koers meegereden in een kopgroep met 15 renners, hij kwam op een 13e plek over de meet.

 

Zeeuws Wielerfeest 21 oktober 2011. Seizoenafsluiting Jeugd Rollenwedstrijd Kamperland

 

20 september 2011

Het Regematigheidsklassement Nieuwelingen 2011 is bekend.
Op een prachtige tweede plaats in Davy Gunst geëindigd. Bart Jan de Vink werd 24e, Frank Vermue 41e en Menno Rietveld 65.
Een prachtig resulaat voor onze Nieuwelingen.
De complete uitslag is te vinden op de site van Wielerland.

19 september 2011

Mike Deutekom sprint naar 10e plaats.
Tijdens het Arno Wallaard jeugdtoernooi in Arkel heeft Mike Deutekom jeugdrenner van ZRTC Theo Middelkamp een 10e plaats gereden in de sprint van categorie 2.
Maurits de Waal reed in Sint-Lievens-Houtem (België) tijdens een zware wedstrijd bij de aspiranten 14 jaar naar een knappe 13e plaats.
Bron: Patricia de Jong

13 september 2011

AREND DE JONG
Afgelopen zondag konden wij tot ieders genoegen Arend de Jong begroeten voor de reguliere zondagmorgenrit.
Zoals bekend heeft Arend vorig jaar een zware val gemaakt met ernstig nekletsel als gevolg. Hij heeft keihard geknokt om hier weer bovenop te komen. En hoewel hij nog niet van alle problemen verlost is reed hij de wel de zware rit (veel wind)over Schouwen mee met de B-groep. Hij had het niet gemakkelijk, maar ook hier knokte hij zich doorheen.
Hulde Arend voor je doorzettingsvermogen. We hopen je weer regelmatig te kunnen begroeten.
Bron:Piet Verhage (W)

12 september 2011

Bewogen dag nieuwelingen in Grand Prix Europèen in Luxemburg.

Davy Gunst is zwaar gevallen in de eerste etappe. Onder de schaafwonden en met een carbon splinter net boven de knie liep hij teleurgesteld op meer dan 8 minuten achterstand binnen en kan het klassement vergeten. Ook Jesse Raas kreeg af te rekenen met een valpartij. Roel Koens had materiaal pech. Bart Jan de Vink , Frank Vermue en Menno Rietveld zaten keurig in de eerste groep. Bart Jan en Frank werden respectievelijk 16e en 23e Menno Rietveld zat in de zelfde tijd achterin het peloton.
Bron: Marcel Gunst

11 september 2011
 

Lisanne de Munnik en Jurgen Mesu rijden top 10 tijdens Omnium.

Zondag 11 september 2011 is in Breda het Pack Solutions Omnium gereden voor de jeugdcategorieën van ZRTC Theo Middelkamp.
In categorie 1 reed Shirin van Anrooij naar een 2e plaats en behaalde in zowel de tijdrit als de puntenrit de 2e plaats. Zij moest alleen Nederlands kampioen Lucas Jansen voor zich dulden. Lisanne de Munnik reed naar een mooie 6e plaats, door in de tijdrit over 600 meter een 6e plaats neer te zetten, in de puntenkoers een 6e plaats en tijdens de rit in lijn een 8e plek een bemachtigen.
Jurgen Mesu kwam in categorie 2 uit op een 8e plaats, na de volgende klasseringen behaald te hebben tijdrit 9e, puntenkoers en rit in lijn 7e, Mike Deutekom kwam ook uit in deze categorie en is als 13e geklasseerd over de drie onderdelen.
Daphne Mesu reed in het omnium naar een 11e plaats overal, 8e tijdrit, puntenkoers en rit in lijn 13e.
In categorie 4 kwam Jarmo Visser op de 23e plaats in het klassement naar zijn drie verplichte onderdelen.
Nick de Munnik reed in categorie 5 in de tijdrit een 23e plaats, in de puntenkoers een 19e plek en in de rit in lijn een 18e plaats, hij had op het einde een 21e plaats.
Bron: Patricia de Jong

Zaterdag 10 september 2011 hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp een bezoek gebracht aan Oudenaarde. In 2 groepen hebben zij de omgeving verkend en na afloop een bezoek gebracht aan het Wielermuseum.

Een kleine impressie staat op de fotopagina van de website van Timo de Jong.

5 september 2011

Zondag 16 oktober 2011 Koppeltijdrit Stelleplas Heinkenszand.

4 september 2011

Mick van Dijke 3e in Klimcriterium Calfven.

Tijdens het klimcriterium in Calfven hebben de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp in de diverse categorieën een flinke klim moeten nemen.
Floris Kristalijn presteerde in categorie 1 met een fraaie 4e plaats, Lisanne de Munnik werd 8e en Twan Schrier 9e.
Jurgen Mesu noteerde een 6e plaats in categorie 2, Mike Deutekom 8e en Flavio Moretti 12e.
In categorie 3 een mooie 11e plaats voor Tristan Timmermans, Zoë Mulder klom naar de 16e plaats, Hidde Grijdanus naar de 19e plek en Daphne Mesu 20e.
Mick van Dijke is op de 3e plaats geëindigd in categorie 4, Tim van Dijke kwam als 7e over de meet, Jarmo Visser op de 12e plek en Lars Steenbakker 14e.
In categorie 5 reed Claudia Jongerius naar de 13e plaats, Timo de Jong naar de 16e plek, Nick de Munnik is 27e geworden en Floris v/d Laar 30e. Sven van Nieuwkerk is 15e geworden in categorie 6 en Ralph Traas 21e. Maurits de Waal sprintte in categorie 7 naar de 7e plaats.
Foto's zijn te bekijken op de website van Timo de Jong.
Bron: Patricia de Jong

3 september 2011

In Hoogezand-Sappemeer zijn de jaarlijkse Nederlandse Clubkampioenschappen Wielrennen gehouden.
De uitslagen van Categorie C, Categorie B en Categorie A zijn bekend.

Deelnemers:
Categorie C: Esmee Janssen,Marquerite de Neve,Lindy van Anrooij
Categorie B: Thuis de Lange, Eloy Raas,Bart Vermue,George van Koeveringe
Categorie A: Sander Vleugel,Paul Hoondert,Peter Tol,Christian Kik,Alex Gresnigt,Youri van Noorden.

De foto's tijdens het NCK zijn gemaakt door Hendrikus Vugteveen (vsfoto).

Bart Jan de Vink en Davy Gunst heersen in Erpe

Bart Jan de Vink en Davy Gunst waren vandaag in Erpe de nr 1 en 2 in de uitslag. Al vroeg in de koers zat De Vink al mee in de ontsnapping, samen met 5 anderen leek het er op dat de goede vlucht vertrokken was, maar het peloton kwam terug tot bij de vluchters. Een ronde later zat de Vink er weer  bij toen een groepje van vier vertrok, het peloton gaf zich gewonnen. Davy Gunst dacht hier echter anders over en overbrugde in zijn eentje de kloof van 25 seconden naar de kopgroep. In de laatste ronde probeerde Bart Jan weg te rijden uit de kopgroep, dit lukte niet en het liep uit op een sprint met vijf.
Davy Gunst ging de sprint van ver aan op de licht oplopende aankomst, maar Bart Jan de Vink kwam er nog overheen. Voor Bart Jan zijn 5e zege van het seizoen. Davy Gunst stond voor de 23e maal dit seizoen op het podium, waaronder 8 zeges en een etappe wedstrijd in Ierland.
Bron: Marcel Gunst