Het Nieuws van december 2011
23 december 2011

 

Alle uitslagen van Beloften/Elite/Amateurs/Junioren/Nieuwelingen/Elite dames/Junioren
-Nieuwelingen dames in één overzicht.

 

Alle uitslagen van de jeugd over 2011 in
één overzicht.

 

 

23 december 2011

Nieuwe data jeugd 2012.

20 december 2011

Nieuwjaarsrit 8 januari 2012.

19 december 2011

Podiumplaatsen Lindy en Shirin van Anrooij 

Bij de gisteren 17 december 2011, in de donkere avonduren, verreden veldrit voor de jeugd in Helmond ging de winst in categorie 2 naar Shirin van Anrooij uit Kapelle. Zij had een voorsprong van 35 seconden op Nina Spapen uit Rijen. 

Vandaag,18 december 2011, bij een nationale veldrit in Boxtel voor de elite-dames behaalde Lindy van Anrooij uit Kapelle een mooie 3e plaats. Deze wedstrijd ging over 40 minuten over een mooi maar door de vele regen zwaar parkoers. De winst ging naar Lana Verberne. Marquerite de Neve uit Middelburg behaalde een knappe 5e plaats.

Bij de nieuwelingen reed Erik Boer naar de 11e plaats ondanks een slippertje waardoor hij in de sloot belandde.

Zaterdag, 17 december 2011,bij de veldrit in Woerden reed Lindy naar de 8e plaats nadat zij 2 maal met materiaalpech te maken had. Thijs de Lange kwam als 13e over de streep bij de junioren. Franklin van Anrooij werd bij de nieuwelingen 23e.
Bron: Mariëtta van Anrooij-Zoetewey

15 december 2011

Enkele belangrijke data.

12 december 2011

Grootse plannen van de tourders in 2012 en de widget van de NTFU.

12 december 2011

Overwinning Lindy van Anrooij in Zwanenburg 

Bij een nationale cyclocross in Zwanenburg afgelopen zondag behaalde de 15-jarige Lindy van Anrooij uit Kapelle een mooie overwinning tussen de elitedames.Op het door de regen loodzware modderparkoers reed zij de hele wedstrijd alleen aan de leiding. Marquerite de Neve uit Middelburg finishte ale 5e. De wedstrijd ging over 40 minuten.

Bij de nieuwelingen werd Erik Boer uit Wolphaartsdijk 9e en Franklin van Anrooij uit Kapelle 12e. Hun wedstrijd ging over 30 minuten. Zij rijden allen voor de ZRTC Theo Middelkamp. 

In Spijkenisse bij een nationale veldrit voor de jeugd stond de 9-jarige Shirin van Anrooij uit Kapelle ook op het podium. In haar wedstrijd over 12 minuten behaalde zij een mooie 2e plaats en moest daarbij alleen Mathyas Kopecky uit Leiden voor laten gaan.
Bron:Mariëtta van Anrooij-Zoetewey

1 december 2011

  Middelkamp legt stevig fundament voor seizoen 2012
 

Wielervereniging ZRTC Theo Middelkamp uit Goes zal in het seizoen 2012 samenwerken met wielerverenigng de Zuidwesthoek en wielervereniging Breda.

Door de samenwerking is het mogelijk om in alle categorieën een gedegen en uitgebalanceerd programma te rijden. De samenwerking zal in eerste instantie in de categorieën junioren en beloften worden doorgevoerd, het is echter niet ondenkbaar dat ook andere categorieën aansluiten bij dit samenwerkingsverband.

De junioren zullen voor de nationale wedstrijden samenwerken met wielervereniging de Zuidwesthoek, voor de internationale wedstrijden zal ook wielervereniging Breda aansluiten. Voor het samenstellen van het internationale programma kan gebruik gemaakt worden van de contacten van alle drie de verenigingen, hierdoor ontstaat een interessant buitenlands programma. Een goede zaak voor de junioren, die met dit programma zeker een mogelijkheid krijgen aangeboden zich verder te ontwikkelen in de wielersport. Het voorlopig opgestelde programma telt, naast alle nationale klassiekers, 13 buitenlandse wedstrijden waaronder 2 meerdaagse wedstrijden.  Vanwege het aanscherpen van de regels voor het rijden in het buitenland van de KNWU kan een definitief programma pas worden bekendgemaakt nadat de nationale kalender voor Nederland bekend is.

De samenwerking voor de beloften zal in eerste instantie worden aangegaan voor het deelnemen aan de beloftencompetitie. In het verleden heeft Middelkamp in deze competitie samengewerkt met wielervereniging de Mol uit Dordrecht. Zowel de Mol als Middelkamp zien nu meer in een samenwerking binnen hun eigen district die zich niet beperkt tot alleen de beloftencompetitie. Er wordt hard gewerkt aan een samenwerking in zowel buitenlandse als binnenlandse wedstrijden waarbij elite en belofte renners worden betrokken.

Middelkamp is erg blij met de samenwerking binnen het district ZuidWest. Uitbreiding van de samenwerking over nog meer categorieën ligt zeker binnen de mogelijkheden.

ZRTC Theo Middelkamp ziet het seizoen 2012 met veel vertrouwen tegemoet.

10 december 2011

Tijdens de ledenbijeenkomst van de Tourafdeling zijn de ritten-en kilometerskampioenen bekend gemaakt.

2 december 2011

Naast Twitter nu ZRTC Theo Middelkamp ook op Facebook.

2 december 2011

De eerste voorbereidingen

Het is alweer november geweest en het was een mooie november. Weinig wind en regen maar wel veel zon. Precies waar wielrenners van houden, om de trainingen na een rustperiode van de hele maand oktober weer rustig aan te kunnen oppakken. De nieuwe jongens overkomend van de junioren George, Bart, Eloy en Rens zijn ook alweer volop aan het trainen. Zo duiken er regelmatig twitter en facebook berichten op van de jongens met foto`s en uitslagen uit de ATB-cup.

Maar ook de anderen zijn weer flink aan het trainen, zowel op de weg als in het veld. Zo komen in december de rondjes oesterdam er ook weer aan. En bij slecht weer zijn de meesten weer in de Brabantse bossen te vinden.

En de ploegleiding en begeleiding is ondertussen ook alweer flink bezig om alles in goede banen te leiden.  Zo heeft  A3 heeft een tripje naar de 6-daagse in Gent georganiseerd wat allemaal super gezellig was.

Kortom iedereen is weer super gemotiveerd om er in 2012 weer een mooi jaar van te maken.
Bron: Michiel Jumelet