Februari 2013
24 februari 2013

24 februari 2013

Vrijdag 21 februari 2013 afscheid genomen als penningmeester en webmaster van ZRTC Theo Middelkamp. Na 23 jaar betrokken en actief in verschillende functies is daaraan een eind gekomen. Een, overwegend, mooie tijd met heel veel fijne herinneringen. Dank jullie allen voor het genoten vertrouwen en verkregen medewerking.
Leo Luteijn.

24 februari 2013

Nieuwelingen in Rijkevoorsel aan de start.
Vandaag (23 februari) hebben de nieuwelingen Vince Geijs, Michael Hazen, Sven van Nieuwkerk, Marvin Runhaar, Ralph Traas en Jens Voet hun eerste wedstrijd van 2013 gereden in het Belgische Rijkevorsel. Meer dan honderd (nieuwelingen)renners stonden er aan het vertrek. Voor bijna al onze renners was het de eerste keer dat ze in zo’n groot peloton reden, maar ook al waren ze van te voren behoorlijk zenuwachtig toch hebben ze het er goed vanaf gebracht. Het weer (0 °C en een koude oostenwind) maakte de wedstrijd zwaar. De wedstrijd werd beslist in een sprint met 60 man. Jens werd als 43e en Vince als 51e geklasseerd. 
Bron: Ruben Tissink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 februari 2013

De financiële gegevens voor de ledenvergadering zijn geplaatst.

De foto's van het clubkampioenschap staan in het fotoboek.

17 februari 2013

Plaatsen gegevens ploegenvoorstelling en smoelenboek jeugd in bewerking.
Verslag en uitslag gezamenlijk clubkampioenschap.
Nieuwe informatiegids Nieuwelingen.

13 februari 2013

De tourafdeling van ZRTC Theo Middelkamp gaat ook van start.

12 februari 2013

23 februari 2013 spinningmarathon t.b.v. HomeRide.

7 februari 2013

De agenda jeugd is ingevuld.

5 februari 2013

Afgelopen weekend zijn de Nieuwelingen, Juniores, Elites en Beloftes (heren en dames) van Middelkamp als vanouds weer op trainingskamp gegaan, ook dit maal richting Belgie. Na jaren lang in de voorjaarsvakantie op trainingskamp gegaan te zijn is er besloten om het dit jaar anders aan te pakken. Zo kwam het de meeste jongens goed uit om eerder deze trainingspiek iets eerder te houden i.p.v. net voor de eerste wedstrijden van het seizoen.
Zo vertrok vrijdag middag de grootste delegatie richting Nieuwkerke (heuvelland). Niet de eerste keer dat we in het heuvelland waren gaan trainen. Klimmetjes als de Kemmelberg, Rode en Zwarte berg zijn zeer bekend onder de Middelkampers. Zo ondervonden ook gelijk het groot aantal nieuwelingen dat de Kemmelberg geen makkelijk klimmetje is.
Zaterdag kwam Nathan en Dimitri de ploeg nog versterken. Er stond een flinke wind en die had vaak vrij spel in het open landschap. Na een rustige ochtend training werkte de elites en beloftes nog een interval training af in de middag. De nieuwelingen hadden hun handen vol aan het bekende acht`je met de rode en zwarteberg. Zelfs enkele hagelstenen die naar beneden kwamen waren geen reden om eerder af te draaien en ze maakte er een mooie training van.
Op de zondag en laatste dag werd er gezamenlijk een rustige duurtraining gemaakt waar de klimmetjes op eigen tempo opgereden mochten worden. Aan het einde van die training was er nog tijd voor een tijdritje. Iets waar veel jongens hard invlogen maar zichzelf soms nog flink tegenkwamen op het laatste hellinkje.
Kortom het was weer een geslaagd trainingsweekend met aardig trainingsweer. Iedereen kan weer tevreden terug kijken en al weer uitkijken naar een prachtig seizoen.
Natuurlijk ook nog een bedankje namens alle renners aan het adres van Jan en Fester, voor alle uren die ze met de auto achter de groep hebben gereden!

 

4 februari 2013

Vraag en aanbod bijgewerkt.