April 2013
30 april 2013

30 april 2013

Shirin van Anrooij, Jurgen Mesu en Zoë Mulder District Kampioen
Tijdens de 51e Oranje Ronde van Breda heeft de Rabojeugd Theo Middelkamp ook het District Kampioenschap gereden.
Myrthe Greijdanus reed in de wedstrijd naar een 9e plaats. Maar behaalde een mooie 2e plaats in het DK in categorie 1. Vera de Munnik werd 12e in de wedstrijd en werd 4e op het DK.

In categorie 2 is Aniek Adriaenssens reed in de wedstrijd naar een 14e plek en is eveneens 2e geworden op het DK.
Shirin van Anrooij reed in de sprint van categorie 3 naar de 4e plaats en behaalde de 1e plaats voor het DK. Floris Kristalijn werd 22e, Casper Vos 26e, Twan Schrier 27e en Lisanne de Munnik 28e.

Jurgen Mesu deed hetzelfde in categorie 4, sprintte naar de 4e plaats in de wedstrijd en de 1e plaats op het DK.
Zoë Mulder kwam in categorie 5 in de sprint op de 7e plaats over de meet en pakte de 1e plaats op het DK bij de meisjes. Arjan Poleij sprintte naar de 4e plaats en een 2e plaats op het DK, gevolgd door Hidde Greijdanus 10e in de sprint en 3e op het DK. Tristan Timmermans  reed in die sprint naar de 12e plaats en Daphne Mesu naar de 14e plek. Tristan Krombeen is 30e geworden en Jesper Martijn 35e.

Categorie 6 werd ook beslist met een sprint, Mick van Dijke werd 8e in de wedstrijd en 2e op het DK, Jochem Kerckhaert  is 9e geworden en 3e op het DK. Pepijn Hillemans sprintte naar de 14e plaats, Jarmo Visser 17e, Tim van Dijke 18e. Quinty van de Guchte reed naar de 26e plek en werd 2e op het DK. Lars Steenbakker werd 34e en Robin Talen 38e.

Timo de Jong sprintte in categorie 7 naar de 9e plaats en werd 3e op het DK.

De nummers 1 hebben zich nu rechtstreeks geplaatst voor het NK welke zondag 9 juni in Hoorn verreden zal worden. De overige renners kunnen zich nog plaatsen tijdens de District Selectie Wedstrijden waar de meeste punten recht geeft op plaatsing. In de diverse categorieën zijn het aantal licentiehouders bepalend voor het aantal startplaatsen. Dit verschilt per categorie.

De Rabojeugd Theo Middelkamp staat zondag 5 mei aan de start in Hoogerheide, dit is ook een DSW. Categorie 1 start om 11:00 uur.
bron: Partricia de Jong

28 april 2013

Wim Hendriks Trofee Elite-beloften
De volgende Renners zijn gestart in de Wim Hendriks Trofee
Ramon Vleugel ,Nathan Traas, Pieter Vette, Arjen Mosselman,Roy Gijzel en Michiel Jumelet

Na de start  was er al na  een aantal KM  een grote valpartij Jack v. Stel ging er snel heen om te kijken
Of er renners van ons bij betrokken waren en idd tot onze schrik was Ramon erbij betrokken en moest opgeven
Omdat zijn wonden die gehecht waren weer open waren en zijn schouder pijn deed hij heeft er foto’s van laten maken
En daar bleek uit dat er niets gebroken was gelukkig,


In de wedstrijd ging het allemaal naar wens tot dat Pieter op een slecht moment lek reed op een smal gedeelte  
hebben hem geprobeerd terug te brengen wat goed ging en hij er bijna bij was werd hij door een auto zo ver op
zij gedrukt dat Pieter achter de dranghekken en de jury bus moest om weer verder te kunnen hij heeft zijn uiterste best
gedaan om nog eens te gaan maar helaas wat niet meer lukte toen was het weer lekker rustig en ging het heel goed  met de jongens
tot dat weer op een slecht moment Nathan lek reed dus Jack maar aan de slag en Nathan met hulp terug kunnen brengen
toen sloeg het nood lot weer toe bij Arjen Jack weer goed in actie en Arjen geprobeerd terug te brengen wat helaas niet lukte ook door waarschuwing van


de jury die ook eigenlijk voor ons heel de wedstrijd achter ons zat toen Arjen wou stoppen riep onze Pierre dat hij door moest gaan wat Arjen ook deed al bij al was het een goede wedstrijd van de jongens als we daar de pech bij af trekken dan was het een goede wedstrijd
Roy was de beste op de 21ste plaats , Michiel op 57 ste plaats , Nathan op 60ste plaats  en uiteindelijk Arjen op de 118ste plaats.

Alle helpers ook bedankt nog langs deze weg
bron: Frans Reijnhoud

 

27 april 2013

Rabojeugd succes vol in Koewacht        
Tijdens de afwachtingswedstrijd van de Wim Hendriks Trofee voor nieuwelingen, reed de Jeugd van Theo Middelkamp in de diverse categorieën naar het podium.
In categorie 1 pakte Myrthe Greijdanus de zege en werd Vera de Munnik 3e.
Lisanne de Munnik reed in categorie 3 naar een mooie 6e plaats, gevolgd door Twan Schrier op de 7e plek.
Jurgen Mesu sprintte in categorie 4 naar de winst.
Categorie 5 kwam door een sprint tot de volgende uitslag, Arjan Poleij 5e, Hidde Greijdanus 8e, Tristan Timmermans 9e en Daphne Mesu 11e. Tristan Krombeen werd 18e, Jesper Martijn 21e en Sebastiaan Philipse 22e.
Ook categorie 6 werd beslist met een sprint met voor Pepijn Hillemans de 3e plaats, Jochem Kerckhaert 4e, Jarmo Visser 8e, in deze sprint kwamen ook Lars Steenbakker 11e, Robin Talen 16e en Quinty van de Guchte 17e over de meet.
Timo de Jong was met 6 renners weggereden en werd 2e in de sprint, Nick de Munnik finishte op de 15e plek.


Zondag reed In Beveren - Waas (Belgie) Arjan Poleij opnieuw naar de zege bij aspiranten 12 jaar. Bij de aspiranten 13 jaar mocht Jochem Kerckhaert  als 3e op het podium plaatsnemen.


Dinsdag 30 april zal het District Kampioenschap plaatsvinden in Breda, categorie 1 start daar om 13:00 uur.

21 april 2013

Rabojeugd Theo Middelkamp scoort podiumplaatsen in Stampersgat
Tijdens de 55e Rijk Zwaan Wielerronde reden de jeugdrenners van ZRTC Theo Middelkamp in diverse categorieën op het podium, helaas kan niet iedereen op het podium, ondanks hun geweldige inzet en het plezier dat ze in de sport beleven.
In categorie 1 reed Myrthe Greijdanus naar de 5e plaats, gevolgd door Vera de Munnik op de 7e en Firn Arens op de 8e plaats.
Categorie 2 startte met Maureen Arens, die net naast het podium pakte met een 4e plek en Aniek Adriaenssens op de 8e plaats,
Lisanne de Munnik reed in categorie 3 naar de 7e plek, Floris Kristalijn werd 12e en Casper de Vos 14e.
Categorie 4 werd beslist met een sprint met voor Jurgen Mesu een 3e plaats en Mike Deutekom werd 10e in diezelfde sprint.
In categorie 5 pakte Arjan Poleij net als vorige week in Belgie wederom de zege in de sprint. Hidde Greijdanus sprintte naar de 4e plaats, Zoë Mulder werd 7e, Tristan Timmermans 12e en Daphne Mesu 16e. Jesper Martijn is 22e gefinisht met op zijn hielen, Tristan Krombeen 24e, Vinnie van Schagen 25e en Sebastiaan Philipse 26e.
 Jochem Kerckhaert 2e en Pepijn Hillemans 3e in de sprint van categorie 6 met hierin ook de volgende renners, Jarmo Visser 15e, Lars Steenbakker 18e en Quinty van de Guchte 20e. Robin Talen is 28e geworden.
Ook categorie 7 werd beslist met een sprint, Lars Oreel is hierin 7e geworden en Timo de Jong 11e, Nick de Munnik finishte op de 22e plaats.

Zaterdag 27 april staat de Rabojeugd Theo Middelkamp aan de start in Koewacht tijdens de Wim Hendriks Trofee Jeugdwedstrijd, categorie 1 start hier om 10:00 uur.

Dinsdag 30 april zal het District Kampioenschap gereden worden in Breda en dan start categorie 1 om 13:00 uur.

14 april 2013

Podiumplaatsen voor Rabojeugd Theo Middelkamp
Tijdens de Warande jeugdronde van Oosterhout stonden 30 jeugdrenners van Rabojeugd Theo Middelkamp aan de start.
In categorie 1 reed  Myrthe Greijdanus naar de  4e plaats, Vera de Munnik werd 8e en Firn Arens 10e.
Maureen Arens stond op het podium met een 3e plaats na een sprint met 5 renners in categorie 2 en Aniek Adriaenssens werd  5e.
Shirin van Anrooij was 3e in de sprint met 10 renners van categorie 3, Lisanne de Munnik volgde op de 14e plaats in de sprint van een achtervolgende groep, Twan Schrier 18e, Casper Vos 15e, Floris Kristalijn 20e en Noan van de Berg 21e.
Categorie 4 werd beslist met een sprint hierin sprintte Jurgen Mesu naar de 3e plaats en  Mike Deutekom naar 5e plaats.
Categorie 5 werd ook beslist met een sprint Hidde Greijdanus werd 3e, Arjan Poleij 4e, Tristan Timmermans 6e en Zoë Mulder 7e en Daphne Mesu 14e. Tristan Krombeen werd 20e, Sebastiaan Philipse 27e en Vinnie van Schagen 29e.
Categorie 6  finishte eveneens in een sprint met een 4e plaats voor Pepijn Hillemans , Jochem Kerckhaert  5e, Tim van Dijke 8e en Mick van Dijke 9e,Quinty van de Guchte 14e en Jarmo Visser 15e en Lars Steenbakker 29e.
Categorie 7 reed Lars Oreel naar een knappe  2e plaats en Timo de Jong naar de 6e plek, Nick de Munnik is als 17e gefinisht.


Volgende week staan de jeugdrenners aan de start in Stampersgat, categorie 1 start 9:30 uur.

13 april 2013

Arjan Poleij zegeviert in Zaffelare (België)
Zaterdag was er wederom een zege voor Arjan Poleij in Zaffelare bij de aspiranten 12 jaar in de sprint .
Jochem Kerckhaert  reed bij de aspiranten 13 jaar naar de 4e plaats.

Arjan Poleij wint in Zaffelare

6 april 2013

Nieuweling Maurits de Waal net naast podium in Steenbergen
Vandaag zaterdag 6 april stonden zeven nieuwelingen van Middelkamp aan de start van de ronde van Steenbergen. De wedstrijd telde 22 ronden en er werd gereden op een industrieterrein. In het begin van de koers ontsnapte een renner die na een aantal ronden werd teruggepakt door het peloton. Het tempo in het peloton lag hoog en er moesten een aantal renners de rol lossen. Ongeveer halverwege de koers ontsnapte Vince met nog een renner uit het peloton. Maurits fietste bijna heel de koers vooraan en stopte af voor Vince. Jammer genoeg werd Vince toch gegrepen door het peloton en er wachtte een massasprint die gewonnen werd door Daan Timmers.

Maurits werd 4e, Robin 11e, Vince 17e, Jens 18e, Jarno 29e, Sven 32e en Ralph 36e.

1 april 2013

Arjan Poleij pakt zege en Timo de Jong 3e in diverse wedstrijden.
Paasmaandag pakte Arjan Poleij in Geldrop de zege in categorie 5 en helaas viel Tristan Timmermans in de laatste bocht. Gelukkig zonder erg letsel, meer de schrik.


In Schengen (Luxemburg) reed Timo de Jong naar de 3e plaats in een sprint met vier renners in categorie 7.
Zoë Mulder startte paasmaandag in Berghem en is 10e geworden in categorie 5