Mei 2013
26 mei 2013

26 mei

Rabojeugd Theo Middelkamp fietst weer naar het podium
Zaterdag 25 mei stonden er in diverse categorieën jeugdrenners aan de start in de 7-dorpen Omloop in Wijk en Aalburg
In categorie 1 reed  Vera de Munnik net naast het podium met een  4e  plaats.
In categorie 2 reed Maureen Arens  naar een 5e plaats.

Lisanne de Munnik ging in categorie 3 als 8e over de streep.
In categorie 5 ging Arjan Poleij  wederom met de zege naar huis, Tristan Timmermans werd  8e, Hidde Greijdanus 16e en Tristan Krombeen 18e.
In categorie 6 finishte Jarmo Visser op de 15e plek , Quinty van de Guchte  als 16e en Lars Steenbakker kwam op de 26e plaats over de streep.
Nick de Munnik reed  in categorie 7 naar een 25e plaats.

Zondag 26 mei reed Timo de Jong naar de 3e plaats in Herenthout (België), de aspiranten 14 jaar hadden  bijna de  gehele koers met 3 renners voorop gereden. Een sprint besliste.

Jochem Kerckhaert finishte in Baaiegem - Gavere (België) op het winderige parkoers met diverse klimmen  op de 6e plaats bij de aspiranten 13 jaar. Hidde Greijdanus reed bij de aspiranten 12 jaar naar de 3e plaats.
Arjan Poleij miste net het podium in Someren en werd 4e in de sprint van categorie 5.

20 mei

Rabojeugd Theo Middelkamp met 35 jeugdrenners aan de start in Huijbergen
Tijdens de laatste District Selectie Wedstrijd in Huijbergen hebben de jeugdrenners van Rabojeugd Theo Middelkamp de volgende uitslagen gereden.
Myrthe Greijdanus reed nipt naast het podium met een 4e plaats, Vera de Munnik werd 8e en Firn Arens 9e. Juliet Philipse reed haar allereerste wedstrijd in categorie 1 en werd 14e.

In categorie 2 reed Maureen Arens naar de 4 plek en werd Aniek Adriaenssens 8e.
Shirin van Anrooij reed in categorie 3 naar de 5e plaats Casper Vos is 15e geworden, Floris Kristalijn 17e, Lisanne de Munnik 18e en Twan Schrier 22e.
In categorie 4 was er voor Jurgen Mesu een 6e plaats, Mike Deutekom werd 25e en Flavio Moretti 29e.

Hidde Greijdanus reed naar de 5e plaats in categorie 5 en Tristan Timmermans naar de 7e plek. Zoë Mulder werd 10e. Daphne Mesu 12e, Arjan Poleij 13e. Tristan Krombeen 19e en Sebastiaan Philipse 28e.

Voor Jochem Kerckhaert was er een 5e plaats in categorie 6, Tim van Dijke werd 8e en Pepijn Hillemans 9e. Jarmo Visser werd 16e en Mick van Dijke 17e. Quinty van de Guchte finishte op de 28e plaats, Lars Steenbakker 31e en Robin Talen 32e.

In categorie 7 begon het te regenen waardoor het parkoers glad werd, Timo de Jong reed naar de 12e plaats, Nick de Munnik werd 18e en Lars Oreel 20e.
Volgende week zal definitief zijn wie er naar het NK in Hoorn mogen op zondag 9 juni.

Zondag had Tristan Timmermans bij de aspiranten 12 jaar een 11e plaats gereden in Elsegem (België) en Hidde Greijdanus werd 12e in diezelfde wedstrijd.

19 mei

Rabojeugd Theo Middelkamp scoort weer podiumplaatsen
Zaterdag heeft Jarmo Visser de gehele wedstrijd voorin gereden in Spijkenisse, hij finishte in de sprint op een 11e plaats.
Zondag hebben 4 jeugdrenners in het Belgische Watervliet gereden.

Arjan Poleij reed in de sprint van de aspiranten 12 jaar naar de zege, zijn 7e dit seizoen. Jesper Martijn reed naar de 10e plek.
Jochem Kerckhaert  sprintte bij de aspiranten 13 jaar naar het podium met een 3e plaats.

Bij de aspiranten 14 jaar reed Timo de Jong solo naar de zege met  1 minuut 20 voorsprong, hij had 27 van de 35 kilometer alleen gereden.

Zondag werd in Dordrecht het Marion Gödde Meisjestoernooi gereden.
Vera de Munnik  reed  in bij de 8 jarigen naar de 6e plaats.
Maureen Arens  werd in de sprint van de 9 jarigen  8e.
Lisanne de Munnik behaalde in bij de meisjes 10 jaar de 12e plaats in de sprint van de kopgroep.
Daphne Mesu reed bij de meisjes 13 jaar een 16e plek.
Bij de meisjes 14 jaar reed Quinty van de Guchte naar de 24e plek.

Morgen staat de laatste district selectiewedstrijd in Huijbergen op het programma, categorie 1 start om 12 uur.
bron: Patricia de Jong

12 mei 2013

Rabojeugd blijft sprinten naar podiumplaatsen in Nederland en Belgie
Donderdag pakte Arjan Poleij in de sprint bij de aspiranten 12 jaar heuvelop de zege in Erpe- Mere, Tristan Timmermans werd in deze sprint 7e.
Timo de Jong reed donderdag in de 1e etappe van de 3 daagse van Antwerpen bij de aspiranten 14 jaar naar de 2e plaats in de sprint, de jeugdrenner van Rabojeugd Theo Middelkamp was samen met 2 renners weggereden en hadden meer dan 1 minuut voorsprong.


Vrijdag werd de 2e etappe verreden op de piste in Wilrijk met een scratch, positieve afvalkoers en puntenkoers, hierin werd Timo respectievelijk 2e, 1e en 2e. Overal werd hij 2e en ook in het algemeen klassement blijft hij op de 2e plaats staan.


Zaterdag werd in Schoondijke de 7e District Selectie Wedstrijd gereden.
Door de regen was het een glad parkoers met diverse valpartijen.


In categorie 1 reed Myrthe Greijdanus naar het podium met een 2e plaats, Firn Arens reed naar de 5e plaats.
Maureen Arens werd in categorie 2 knap 5e en Aniek Adriaenssens reed naar de 8e plek.
In categorie 3 reed Shirin van Anrooij, ondanks een val, naar het podium met een 3e plaats. Lisanne de Munnik werd 13e, Twan Schrier 14e, Casper Vos 16e en Luc van Cadsand 20e.
Jurgen Mesu was in categorie 4 ook gevallen en reed ook sterk naar de 3e plaats.
In categorie 5 reed Hidde Greijdanus naar de 7e plaats, Daphne Mesu werd 10e, Tristan Timmermans 12e, Arjan Poleij 13e. Jesper Martijn 18e, Tristan Krombeen 19e. Sebastiaan Philipse is 22e geworden en Vinnie van Schagen 24e.
Mick en Tim van Dijke reden in categorie 6 naar het podium met een 2e en 3e plaats, gevolgd door Jochem Kerckhaert op de 4e plaats. Pepijn Hillemans reed naar de 11e plek, Jarmo Visser werd 15e, Quinty van de Guchte 19e en Lars Steenbakker 22e.
Timo de Jong werd (na een val) 8e in categorie 7, Nick de Munnik werd 15e en Lars Oreel moest door een val de wedstrijd staken.
Zondag zou Timo de Jong de laatste etappe van de 3 daagse van Antwerpen hebben gereden maar 5 minuten voor de start kreeg hij een startverbod vanwege aangescherpte regels in Belgie.


Maandag 20 mei staan de jeugdrenners aan de start in Huijbergen voor de laatste DSW. Categorie 1  start om 12 uur.
bron: Patricia de Jong

9 mei 2013

Arjan Poleij (Kruiningen) en Timo de Jong (Goes) sterk in België
Arjan Poleij (Kruiningen) sprintte bij de aspiranten 12 jaar heuvelop naar de zege in Erpe- Mere, Tristan Timmermans (Yerseke) werd in deze sprint 7e.
Timo de Jong (Goes) reed in de 1e etappe van de 3 daagse van Antwerpen bij de aspiranten 14 jaar naar de 2e plaats in de sprint, de jeugdrenner van Rabojeugd Theo Middelkamp was samen met  2 renners weggereden en hadden meer dan 1 minuut voorsprong. Wesley Vercamst en Wesley Mol (Kapelle) van Kon. Balen BC. Vercamst won de sprint.


Morgen staan de renners aan de start op de wielerbaan van Wilrijk voor een omnium en zondag wordt de 3 daagse van Antwerpen afgesloten met een tijdrit en een puntenkoers in Kontich.
bron: Patricia de Jong