Juni 2013
30 juni 2013

29 juni 2013

Arjan Poleij 3e in eigen woonplaats Kruiningen.
Afgelopen weekend is er weer door diverse renners van Rabo Jeugd ZRTC Theo Middelkamp.
Op Zeeuwse bodem werd er in Kruiningen een wedstrijd gereden voor de cat 5.6 en 7.
In cat 5 sprinten Arjan Poleij uit Kruiningen in zijn eigen woonplaats naar een mooie 3e plaats. Tristan Timmermans (yerseke) werd 5e. Hidde Greijdanus uit Dishoek7e  In cat 6 was er ook een massasprint waar Jochem Kerkhaert uit Schoondijke naar de 5e plaats sprinte In cat 7 werd Lars Oreel 8e uit Goes enTimo de Jong ook uit Goes werd 10e
Op zondag gingen 2 renners de landsgrenzen over naar Belgie. Arjan Poleij haalde  in Temse de ritzege binnen en Tristan Timmermans werd 4e  Ook werd er in Limburgs Ulestraten een klimkoers gereden. Firn Arens uit Kruiningen werd in cat 1 7e  evenals zijn zus Maureen Arens in cat 3.
In cat 7 reed Quinty van de Guchte naar een 30e plaats
Op 13 juli word er in Philippine gereden. Hier vind volgend jaar het NK plaats van de jeugd.
bron: Margaretha de Munnik

26 juni 2013

Clubkampioenen Rabojeugd Theo Middelkamp
Woensdagavond hebben de jeugdrenners van Theo Middelkamp hun beste beentje weer voorgezet. Iedereen wilde namelijk de beste van de club zijn. Heel wat renners hadden extra supporters meegenomen als hun opa en oma, oom of tante. Er was dus heel wat gezelligheid en drukte rond de finish. Na de goede prestaties zijn alle renners met een mooie beker naar huis gegaan.
De volgende uitslagen zijn verreden:
Categorie 1: Clubkampioen Firn Arens, 2e Myrthe Greijdanus, 3e Juliet Philipse, 4e Renzo Moretti, 5e Marjolein Harthoorn, 6e Anne van Cadsand
Categorie 2: Clubkampioen Maureen Arens, 2e Aniek Adriaenssens
Categorie 3: Clubkampioen Lisanne de Munnik, 2e Floris Kristalijn, 3e Twan Schrier, 4e Casper Vos
Categorie 4: Clubkampioen Jurgen Mesu, 2e Flavio Moretti
Categorie 5: Clubkampioen Arjan Poleij, 2e Hidde Greijdanus, 3e Zoë Mulder, 4e Daphne Mesu, 5e Tristan Timmermans, 6e Tristan Krombeen, 7e Sebastiaan Philipse,  8e Jesper Martijn, 9e Fabian van Hekke, 10e Joerie Elsgeest, 11e Menno van den Dries. Menno kwam helaas ten val. Maar nadat hij van de schrik was bekomen en zijn schaafwonden had geteld, is hij dapper nog een paar ronden doorgereden.
Categorie 6: Clubkampioen Mick van Dijke, 2e Tim van Dijke, 3e Pepijn Hillemans, 4e Jochem Kerckhaert, 5e Jarmo Visser, 6e Quinty van de Guchte, 7e Robin Talen, 8e Lars Steenbakker.
Categorie 7: Clubkampioen Lars Oreel, 2e Timo de Jong, 3e Nick de Munnik.  
bron: Bianca Mesu

24 juni 2013

Poleij, Arens en Mesu in top 3
Afgelopen weekend was de Rabojeugd in diverse wedstrijden aanwezig. Zaterdag reed Arjen Poleij naar een 3 plaats in Bladel. Zondag fietste Maureen Arens ook een sterke wedstrijd. Na een spannende strijd finishte zij als 3e in categorie 2 en Jurgen Mesu sprintte ook naar de 3e plaats in categorie 4.
Hoewel het zaterdag nog een zonnige dag was, viel zondag de regen met bakken uit de hemel. Toch reden vele renners zich op het podium. In Breda fietste Myrthe Greidanus zich op het podium met een 5e plaats en Firn Arens stond ernaast met een 6e plaats in categorie 1. In categorie 2 eindigde Maureen Arens dus op een 3e plaats. Twan Schrier reed in categorie 3 naar een mooie 11e plaats. In categorie 4 sprintte Jurgen Mesu naar een 3e plaats. In de stromende regen sprintte in categorie 5 Arjen Poleij naar een 4e plaats en Daphne Mesu naar een 8e plek, beiden zaten mee in de kopgroep van 10 man. Tristan Timmermans werd 13e, Hidde Greijdanus 16e en Tristan Krombeen 22e. In categorie 6 sprintte Pepijn Hillemans naar een knappe 5e plaats, Jarmo Visser werd 11e, Quinty van de Guchte 16e en Lars Steenbakker werd 21e. In categorie 7 finishte Nick de Munnik als 16e.
Zaterdag werd er ook gekoerst in Zuid-Beijerland. Hier reed Firn Arens naar een 5e plaats en Juliet Philipse naar een 9e plaats in categorie 1. Maureen Arens werd 5e in categorie 2 en Sebastiaan Philipse werd 24e in categorie 5. Zaterdag a.s. start de jeugd van categorie 5 tot en met 7 in Kruiningen en zondag staan er renners aan de start voor een klimcriterium in Ulestraten.
bron: Bianca Mesu

17 juni 2013

Hartelijk bedankt voor de fruitmand en de kaart die ik tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis, van alle jeugdrenners en trainers heb ontvangen.

Willem Dubbelman.

16 juni 2013

Rabojeugd rijdt in Lage Zwaluwe
Zondag 16 juni 2013 reed de Rabojeugd van ZRTC Theo Middelkamp in Lage Zwaluwe. Er werd in alle categorieën hard gekoerst. Myrthe Greijdanus reed in categorie 1 naar de 8e plaats, Firn Arends mocht ook op het podium plaatsnemen met zijn 9e plaats en Vera de Munnik werd 13e.
In categorie 2 stond Maureen Arens op het podium met een knappe 5e plaats en Aniek Adriaenssens reed naar de 13e plek. In categorie 3 reed Twan Schrier naar de 18e plaats. In categorie 5 werd Hidde Greijdanus 12e, Zoë Mulder 13e, Daphne Mesu 15e, Tristan Timmermans 20e en Tristan Krombeen 36e. Jochem Kerckhaert werd 16e in categorie 6 en Quinty van de Guchte reed naar de 33e plaats. In categorie 7 fietste Timo de Jong naar de 14e plaats, Lars Oreel naar de 18e plaats en Nick de Munnik werd 28e.
Zaterdag starten de renners weer in de jeugdronde van Zuid-Beijerland en zondag in Breda.
bron: Bianca Mesu

10 juni 2013

Bekijk hier de laatste uitslag van de Zomeravondcompetitie.

9 juni 2013

Rabojeugd Theo Middelkamp start op NK jeugdwielrennen
19 jeugdrenners van Rabojeugd Theo Middelkamp stonden in Hoorn aan de start voor het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrenen
Bij de meisjes 9 jaar reed Vera de Munnik met een 10e plek naar het podium. Myrthe Greijdanus finishte op de 24e plaats.
Maureen Arens startte bij de meisjes 10 jaar en werd 13e op haar eerste NK.
Shirin van Anrooij is 11e geworden bij de meisjes 11 jaar en Lisanne de Munnik 22e.
Bij meisjes 13 jaar stonden Zoë Mulder en Daphne Mesu aan de start. Zoë werd 15e en Daphne 17e.
Quinty van de Guchte finishte bij de meisjes 14 jaar op de 49e plaats. Zij reed haar eerste NK.
Evenals Firn Arens die in categorie 1 naar de 17e plaats reed.
Jurgen Mesu finishte in categorie 4 op de 14e plaats.
In categorie 5 reed Arjan Poleij in de sprint naar de 9e plek. Tristan Timmermans is 22e geëindigd en Hidde Greijdanus 34e.
Jochem Kerckhaert werd 21e in de sprint van categorie 6, Tim van Dijke 23e, Mick van Dijke 26e en Pepijn Hillemans 32e.
In categorie 7 was er een 28e plaats in de sprint voor Timo de Jong en Lars Oreel werd 52e. Ook voor Lars was het zijn eerste NK.
Voor de renners die niet konden starten op het NK was er een wedstrijd in Fijnaart, tijdens de Ster van Moerdijk.
Juliet Philipse reed in categorie 1 naar de 3e plaats.
Casper Vos werd in categorie 3 op de 5e plaats genoteerd
Sebastiaan Philipse reed in categorie 5 naar de 16e plaats
bron: Patricia de Jong

 

2 juni 2013

Jurgen Mesu wint in Tilburg
De jeugdrenners van Rabojeugd Theo Middelkamp stonden aan de start in Tilburg, Honselersdijk en Moerdijk
In categorie 1 reed Firn Arens naar de 5e plaats, Vera de Munnik werd 10e.
In categorie 2 reed Maureen Arens in de sprint naar de 5e plaats.
Lisanne de Munnik reed in categorie 3 naar de 15e plaats en Luc van Cadsand werd 19e.
Jurgen Mesu pakte in categorie 4 de zege in eveneens een sprint.
In categorie 5 was ook een sprint beslissend met een 3e plaats voor Tristan Timmermans en een 8e plaats voor Daphne Mesu
Jochem Kerckhaert reed in de sprint van categorie 6 naar de 6e plaats.
In categorie 7 was er een 14e plaats voor Nick de Munnik.
Zaterdag reed Arjan Poleij naar de 5e plaats in de sprint in Honselersdijk, zondag stond hij aan de start in Moerdijk en is eveneens 5e geworden. Tristan Timmermans reed naar de 10e plaats in categorie 5.
Zaterdag zijn de jeugdrenners als VIP mee geweest met de Ronde van Zeeland Seaports met start en finish in Terneuzen, de jeugdrenners hebben een geweldige dag gehad.

Zondag 9 juni rijden diverse renners het Nederlands Kampioenschap in Hoorn.
bron: Patricia de Jong