September 2013
30 september 2013

Jaarlijkse koppeltijdrit ZRTC Theo Middelkamp
Zaterdag 19 oktober 2013 vind ter afsluiting van het wielerseizoen 2013 de jaarlijkse koppeltijdrit plaats.

Voor meer informatie klik hier.

30 september 2013

Podium voor Firn Arens en Arjan Poleij
In het Limburgse Bocholtz reed Firn Arens afgelopen zondag een superwedstrijd. In zijn laatste wegwedstrijd van dit seizoen moest hij alleen de Limburger Dirk Darding voor zich dulden. Hij beëindigde zijn seizoen met een knappe tweede plaats in categorie 1. Zijn zus Maureen finishte als zevende in categorie 2.

In het Belgische Sint Kornelis Horebeke sprintte Arjan Poleij  ook naar een tweede plaats. In een loodzware wedstrijd met kasseien moest Arjan de plaatselijke favoriet Ben Squire voor laten gaan. Hidde Greijdanus werd elfde, Tristan Timmermans zestiende en Tristan Krombeen vijfendertigste. In categorie 6 sprintte Jochem Kerckhaert naar een mooie zesde plek en in categorie 7 zat Lars Oreel mee in de beslissende ontsnapping. Echter hij reed in de laatste twee ronden lek en moest de wedstrijd staken. In dezelfde categorie finishte Quinty van de Guchte als vijfde dame.

22 september 2013

Alweer de 20e overwinning voor Arjan Poleij
Het lijkt wel of niemand hem momenteel kan stoppen. Wekelijks boekt Arjan Poleij uit Kruiningen de ene overwinning na de andere. Inmiddels staat zijn teller dus op twintig en zijn seizoen is nog niet klaar.  Arjan rijdt nog tot begin oktober wedstrijden op de weg, terwijl anderen volgende week al het veld in gaan.  Afgelopen zondag kwam Arjan in Bottelare (België) als winnaar over de streep in categorie 5. Zijn trainingsmaat Tristan Timmermans uit Yerseke werd 8e. In categorie 6 reed Jochem Kerckhaert uit Schoondijke naar de 5e plaats.
In het Limburgse Heerlen stonden, eveneens uit Kruiningen afkomstig, Firn en Maureen Arens aan het vertrek. In categorie 1 reed Firn naar de 3e plaats en in categorie 2 had Maureen materiaalpech. Toch finishte zij nog op een 9e plaats. In Arkel kwam Hidde Greijdanus uit Dishoek in actie. In categorie 5 werd hij 9e.

Timo de Jong uit Goes heeft vandaag in Oosterhout zijn eerste wedstrijd bij de Nieuwelingen gereden. Hij rijdt dit jaar in categorie 7 bij de jeugd en kreeg vandaag de kans om zich testen bij de volgende categorie "Nieuwelingen". Hier reed hij naar een knappe 18e plaats.

15 september 2013

Arjan Poleij raast door
In het Belgische Wetteren boekte Arjan Poleij alweer zijn 19e overwinning. Terwijl de meeste renners het wegseizoen al hebben afgesloten, fietst Arjan nog even door. En met succes. Met zijn rappe benen, wint hij de ene na de andere koers in zowel Nederland als België. Zijn ploeg- en trainingsmaat Tristan Timmermans sprintte naar de 8e plek.  Ook Jochem Kerckhaert liet van zich horen in het Belgische Waardamme. Hij reed naar een verdienstelijke 3e plaats.
In Honselersdijk stond Firn Arens aan het vertrek. Hij reed in categorie 1 naar de 6e plaats. Zijn zus Maureen Arens fietste naar dezelfde plaats in categorie 2. In categorie 5 finishte Hidde Greijdanus als 21e en Quinty van de Guchte  klasseerde in categorie 6 de 18e plaats.
In Breda werd er voor de jeugd van categorie 5 tot en met 7 wederom een omnium gereden. Het omnium bestond uit een afvalkoers, puntenkoers en een criterium. In categorie 6 stond Jarmo Visser aan het vertrek. Hij werd na 3 wedstrijden 8e.

8 september 2013

Diverse podiumplaatsen voor Rabojeugd Theo Middelkamp
Afgelopen zondag reed de Rabojeugd een omnium in Breda. De renners moesten drie keer aan de bak voor een tijdrit, puntenkoers en rit in lijn. In categorie 1 startten Firn Arens en Vera de Munnik. Firn eindigde in het algemeen klassement 6e en Vera werd 11e. In categorie 2 reden Maureen Arens en Anniek Adriaenssens. Maureen reed ook naar een 6e plaats en Anniek werd 19e. In categorie 3 noteerde Shirin van Anrooij na drie wedstrijden de 5e  plaats, Casper Vos de 21e en Twan Schrier de 23e plek. In categorie 4 werd Jurgen Mesu 14e en Flavio Moretti 21e. Zoë Mulder werd beloond met een 6e plaats, Daphne Mesu met een 12e en Tristan Timmermans met een 13e plaats in categorie 5. In categorie 6 noteerde Pepijn Hillemans de 3e plaats, Jochem Kerckaert de 8e, Jarmo Visser de 22e, Lars Steenbakker de 27e en Quinty van de Guchte de 30e plaats. In categorie 7 streed Timo de Jong voor de 3e plaats en Nick de Munnik werd 26e. In Herselt (België) sprintte Lars Steenbakker naar een 2e plaats. Hij was met 15 renners weggereden uit een groep van zo'n 35 deelnemers.
Ook reden een aantal renners zaterdag in diverse koersen. Zo stonden in Numansdorp Firn en Maureen Arens, Arjan Poleij en Lars Steenbakker aan het vertrek. In hun eigen categorie werden ze respectievelijk 7e, 5e, 6e en 33e. In Dommelen reed Quinty van de Guchte een tijdrit van 8,4 km. Zij eindigde op een mooie 15e plaats.

1 september 2013

Dubbelzege voor Arjan Poleij
Zowel zaterdag als zondag wist Arjan Poleij uit Kruiningen de kussen van de rondemiss binnen te halen. Zaterdag won hij de sprint in het Belgische Zottegem en zondag sprintte hij naar de eerste plaats in het Brabantse Calfven. Met de laatste overwinning boekte hij zijn 17e zege van dit seizoen. Niet alleen Arjan stond op het hoogste schavot in Calfven, ook Tim van Dijke nam in categorie 6 op deze trede plaats en in categorie 7 Wesley Mol. Calfven is een loodzware koers met een taaie beklimming maar voor de meeste Zeeuwse renners was het een succesvolle wedstrijd. In categorie 1 reed Firn Arens naar de 4e plaats en Juliet Philipse naar de 7e. In categorie 2 stond Maureen Arens op het podium met een 3e plaats en Anniek Adriaenssens werd 11e. In categorie 3 sprintte Shirin van Anrooij naar de 2e plaats, Casper Vos werd 10e en Twan Schrier kwam als 12e over de meet. In categorie 4 werd de sprint op millimeters beslist maar Jurgen Mesu moest met de 2e plek genoegen nemen. Flavio Moretti werd 9e.
In categorie 5 zegevierde dus Arjan Poleij, Daphne Mesu werd 9e, Tristan Timmermans 10e en Hidde Greijdanus  finishte als 15e. In categorie 6 kwam Tim van Dijke als eerste over de meet, gevolgd door Mick van Dijke op de 6e plaats, Pepijn Hillemans op de 8e plaats, Jarmo Visser op de 10e plek, Quinty van de Guchte werd 12e, Lars Steenbakker werd 17e, Robin Talen 18e en Jochem Kerckhaert noteerde na een val de 21e plaats. In categorie 7 werd de wedstrijd gedomineerd door 3 Zeeuwen. Zij reden in de 2e ronde al weg uit de groep. De wedstrijd werd gewonnen door Wesley Mol gevolgd door Lars Oreel op de 2e  plaats en Timo de Jong werd 3e.
Zaterdag reed Jochem Kerckhaert ook in Zottegem. Hij sprintte in categorie 6 naar de 9e plaats. Terwijl er in Maassluis gekoerst werd door Firn en Maureen Arens. Zij werden in hun categorie respectievelijk 3e en 5e. Een zeer geslaagd weekend dus voor de Rabojeugdrenners. Volgens weekend beëindigen vele renners hun seizoen met een omnium in Breda. Zij rijden dan een tijdrit, puntenkoers en rit in lijn.

1 september 2013

Einduitslag zomeravondcompetitie 2013
De uitslag van de zomeravondcompetitie 2013 is bekend.
Klik hier om de uitslag te bekijken.